Als financial of jurist moeten wij van steeds meer markten thuis zijn. Vergroot daarom uw kennis en kunde met onze praktische opleidingen

Over Santax Opleidingen

Naast mijn eigen advieskantoor doceer ik inmiddels meer dan 10 jaar voor opleidingsinstituten zoals de SRA, het RB, de SSR, het IMFO, het CPE en de NIRV. Het geeft veel energie vakgenoten te enthousiasmeren voor mijn 'takken van sport’.

Wel had ik het gevoel dat er in het huidige cursusaanbod in de markt, belangrijke thema’s worden overgeslagen. Daarom heb ik begin 2019 besloten hier zelf invulling aan te gaan geven met SANTAX Opleidingen.

SANTAX Opleidingen biedt praktische, unieke cursussen en opleidingen aan, die noodzakelijk zijn om als financial of jurist goed beslagen ten ijs te komen.

Ik ben ervan overtuigd dat onze cursussen en opleidingen van grote meerwaarde zijn voor uw commerciële praktijk. Gaandeweg breiden wij het cursusaanbod verder uit.

Heeft u zelf nog ideeën voor een cursus of opleiding die volgens u ‘niet te missen’ is voor de uitoefening van ons vak? Ik sta altijd open voor suggesties.

Ik hoop u uiteraard te verwelkomen bij een van onze cursussen of opleidingen.

 

Sander Schilder

P.S. Wij doceren over een breed scala van onderwerpen. U kunt dus ook altijd een incompany offerte aanvragen voor onderwerpen die (nog) niet op de website vermeld staan. Vraag naar de mogelijkheden.